ECHIVALĂRI PE BAZA ECTS/SECT 2015-2016

 Tabel echivalări pe baza ECTS/SECT a studiilor universitare de scurtă durată cu studii universitare de lungă durată   Tabel echiv.2018 afiș
Cerere echivalare studii de scurtă durată cu studii de lungă durată pe baza ECTS-SECT:  model cerere echivalare 5553
Echivalări studii universitare de scurtă durată cu ciclul I de studii universitare de licență, conform OMECTS nr. 5553/2011
Lista cadrelor didactice ale căror dosare au fost aprobate în vederea echivalării pe baza ECTS/SECT a studiilor universitare de scurtă durată cu ciclul I de studii universitare de licență, seria 2016-2017. Descărcați aici

Tabel cu cadrele didactice inscrise pentru echivalarea pe baza ECTS/SECT a învăţământului univ. de scurtă durată, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durată de 3 ani, cu ciclul I de studii univ. de licenţă, seria 2015 – 2016.  Dosarele incomplete (v. rubrica Observatii) trebuie completate pana la 20 nov. Descarcati aici.

 

Calendarul activităţilor prevăzute în Metodologia privind echivalarea pe baza ECTS/SECT a învăţământului univ. de scurtă durată, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durată de 3 ani, cu ciclul I de studii univ. de licenţă (OMECTS nr. 5.553/2011) – sesiunea 2015-2016. Descărcaţi aici.

DEPUNEREA DOSARELOR LA IŞJ BUZĂU SE POATE FACE PÂNĂ LA 30 OCT. A.C.

 

 

 

ECHIVALĂRI FIZICĂ, CHIMIE (OMECTS nr. 5563/2011)
Adeverinţele de echivalare a studiilor universitare de scurtă durată cu studiile universitare de licenţă (conform OMECTS nr. 5563/2011) pentru disciplinele fizică şi chimie pot fi ridicate de către titularii acestora de la IŞJ Buzău (compartimentul dezvoltarea resursei umane, insp. şcolar G. Enache).

 

Tabelul cadrelor didactice înscrise la echivalarea pe baza ECTS/SECT a învăţământului universitar de scurtă durată cu ciclul I de studii universitare de licenţă (Ordinul 5553/2011), seria 2014-2015. Vă rugăm să verificaţi coloana Observaţii unde sunt menţionate actele care lipsesc din dosarele dumneavoastră şi, până la 28 nov., să le aduceţi la compartimentul Dezvoltarea resursei umane (la G. Enache) pentru completare. Pentru vizualizarea tabelului, descărcaţi: aici.

Condiţii echivalări pe baza ECTS/SECT (reactualizare), OMECTS 5553/2011; descărcaţi aici

Echivalări fizică şi chimie, seria 2013 – 2014
Adeverinţele de echivalare pe baza ECTS / SECT a studiilor universitare de scurtă durată cu ciclul I de studii universitare de licenţă conform OMCTS 5553 / 2011, seria 2013 – 2014, la disciplinele fizică şi chimie pot fi ridicate la IŞJ Buzău, serviciul dezvoltarea resursei umane, de către titularii acestora care vor prezenta, la eliberarea documentului, actul de identitate.

Calendarul activităţilor prevăzute în Metodologia privind echivalarea pe baza ECTS/SECT a învăţământului univ. de scurtă durată, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durată de 3 ani, cu ciclul I de studii univ. de licenţă (OMECTS nr. 5.553/2011) – sesiunea 2014-2015.

Descărcaţi: aici

Conţinutul Metodologiei aprobate prin OMECTS nr.5.553/2011, inclusiv actele ce urmează a fi îndosariate, se află în cuprinsul acestei pagini.

ECHIVALARI pe baza ECTS/ESCT, seria 2013-2014
Va rugam sa consultati lista candidatilor inscrisi in procedurile de echivalare pe baza ECTS/SECT, seria 2013-2014, in vederea echivalarii studiilor de scurta durata cu ciclul I de studii universitare de licenta, pentru completarea dosarelor depuse in 2013.
Termen limita impus de universitati: 22.05.2014.

Descarcati aici

 

ATENŢIE!

Republicăm tabelul cu candidaţii înscrişi pentru echivalarea pe baza ECTS/SECT a învăţământului de scurtă durată cu ciclul I de studii universitare de licenţă. 

Descărcaţi  aici

Dosarele în care nu este specificată disciplina ce urmează a fi echivalată vor fi completate cu o fişă de înscriere al cărei model îl găsiţi aici 

Fişele de înscriere vor fi depuse la secretariatul ISJ Buzău pentru a primi număr de înregistrare.

Dosarele vor fi completate până vineri, 13 decembrie 2013. Dosarele incomplete sunt evidenţiate în tabel, în coloana Observaţii. 

––––––––––––––––––––––––––––––-

Tabelul profesorilor din judetul Buzau care au depus dosare de echivalare pe baza ECTS/SECT a invatamantului  de scurta durata realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durata de 3 ani, cu ciclul I de studii universitare de licenta, pentru cadrele didactice din invatamantul preuniversitar , aprobata prin OMECTS 5.553 / 2011 , sesiunea 2013 – 2014. Completarea dosarelor cu documentele mentionate in coloana „Observatii” , se face in perioada 28.11 – 13.12.2013.

Descarcati aici .

Model de cerere pentru echivalarea pe baza ECTS/SECT a învăţământului universitar de scurtă durată, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durată de 3 ani, cu ciclul I de studii universitare de licenţă, pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar

Descărcaţi aici

Ordin nr. 5553/201 din 07/10/2011 

pentru aprobarea Metodologiei privind echivalarea pe baza ECTS/SECT a învăţământului universitar de scurtă durată, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durată de 3 ani, cu ciclul I de studii universitare de licenţă, pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar   

Descărcaţi  aici

OMEN nr. 5211/08 10 2013 pentru aprobarea calendarului activităţilor de echivalare pe baza ECTS/SECT a învăţământului de scurtă durată cu ciclul I studii universitare de licenţă.

Descărcaţi aici

Reclame
 1. Bună ziua! Am rugămintea de a mă ajuta cu o informaţie. Sunt învăţătoare, am absolvit Liceul Pedagogic, am 10 ani vechime şi vreau să ştiu dacă pot să fac echivalare de studii în anul şcolar următor 2015-2016, deoarece diploma de licenţă nu-mi este recunoscută pentru că am urmat cursurile unei facultăţi neacreditate.Mulţumesc!

  • Probabil vă referiţi la Ordinul 5553/2011 privind echivalarea pe baza ECTS/SECT a învăţământului universitar de scurtă durată, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durata de 3 ani, cu ciclul I de studii universitare de licenţă, pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar; trebuie să-l recitiţi ca să vedeţi dacă îndepliniţi cerinţele.

 2. Conditiile le stiu, peste 10 ani vechime, 90 de credite. Doream sa stiu daca cei care au doar Liceul Pedagogic pot obtine echivalarea, deoarece pana acum am inteles ca au beneficiat de acest ordin cei care au un colegiu absolvit, desi in ordin se face referire si la cei cu liceu.

  • În Metodologia care însoţeşte OMECTS nr. 5553/2011, art. 1, (1), punctul (a) puteţi găsi răspunsul la întrebarea dumneavoastră: pot obţine echivalarea absolvenţii liceelor pedagogice „care au absolvit cu diplomă şi studii universitare de scurtă durată sau colegii…”.

 3. Buna ziua!
  Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Am terminat Facultatea de Teologie-Arta Sacra. As dori sa intru in invatamant ca invatatoare. Dar!!!!! Pot sa folosesc doar diploma de master din cadrul Colegiului pentru educatori-institutori sau trebuie sa am colegiul de 3 ani pentru a profesa in invatamantul primar?
  Multumesc!

 4. Buna ziua as dori sa stiu daca a aparut pe undeva tabelul cu cadrele didactice care si-au depus dosar de echivalare a studiilor conform metodologiei OMECTS nr. 5553/2011 in anul 2015.

 5. Buna ziua. As dori sa aflu daca s-au solutionat dosarele de echivalare a studiilor conform metodologiei OMECTS Nr. 5553/2011, depuse anul acesta. Multumesc.

  • Trebuie să luaţi legătura cu universităţile unde au fost trimise dosarele pentru echivalare ca să aflaţi condiţiile de eliberare a adeverinţelor; la Inspectorat au venit numai adeverinţele eliberate de Univ. Timişoara (fizică şi chimie).

 6. Buna ziua!As vrea sa stiu si eu cum trebuie platiti absolventii de colegiu carora li s-au echivalat studiile de scurta durata cu cele de licenta!Eu am trecut de la functia de institutor la cea de profesor invatamant primar dar sunt platit la SSD! E corecta incadrarea?Multumesc anticipat!

  • Cei care beneficiază de echivalarea studiilor conform OMECTS 5563/2011 au statut de angajaţi cu studii superioare şi sunt plătiţi ca atare; pentru amănunte consultaţi serviciul Salarizare.

 7. As dori sa stiu daca anul acesta scolar 2016/2017 se mai poate aplica OMECTS 5553/2011

 8. Si eu as vrea sa stiu daca se mai fac echivalari in anul 2016-2017daniela

 9. Cred ca ar fi corect ca sa avem toti aceeasi sansa pentru a face echivalarea ca si cei din anii anteriori..Deoarece anul trecut cu toate ca indeplineam conditiile de echivalare locuind intr-un sat unde nu aveam acces la internet si nu am fost informata nici de directorul scolii (sau seful de comisie metodica ) AM PIERDUT ACEASTA SANSA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: