MODELE RAPOARTE SCRISE – GRADE DIDACTICE 2014

MODEL(E) DE PROCES VERBAL/RAPOARTE SCRISE/FIŞE DE EVALUARE A ACTIVITĂŢII DIDACTICE UTILIZATE ÎN CADRUL INSPECŢIILOR DE OBŢINERE A DEFINITIVĂRII / GRADELOR DIDACTICE 

Model proces verbal inspecţie specială pentru obţinerea definitivării în învăţământ

Descărcaţi aici

Model raport scris inspecţie curentă pentru obţinerea gradului didactic II

Descărcaţi aici

Model raport scris inspecţie specială pentru obţinerea gradului didactic II

Descărcaţi aici

Model raport scris inspecţie curentă pentru obţinerea gradului didactic I

Descărcaţi aici

Model raport scris inspecţie specială pentru obţinerea gradului didactic I

Descărcaţi aici

Fişă de evaluare a activităţii didactice în cadrul inspecţiei curente sau speciale pentru acordarea gradului didactic II/I

Descărcaţi aici

Reclame
 1. Buna ziua! As avea si eu o intrebare: in cazul in care o colega doreste sa isi amane inspectia pntru gradul 1, care ar fi procedura ce trebuie urmata? Mentionaez ca respectiva colega are o cerere de preinscriere la gradul 1 in anul acesta scolar(2012-2013) si datoarita unor probleme familiare ar dosri sa amane inspectia care ar trebui sa o sustina anul acesta.
  Va multumesc anticipat,
  Cristina Bontea

  • Daca are solicitare de IC 1 in anul scolar 2012-2013, inseamna ca ar trebui sa sustina inspectia speciala in 2016; solicitand amanare cu un an, IC 1 isi pierde valabilitatea in anul scolar 2016-2017 (nu uitati ca amanarea se acorda in situatii speciale, care pot fi dovedite cu documente). Prin urmare, ar fi mai bine sa nu sustina IC 1 in anul scolar 2012-2013 si sa depuna o alta cerere de preinsciere in octombrie-noiembrie 2013.

  • Anunta in scris ca renunta la cererea de inspectie curenta 1 in anul respectiv si solicita realizarea acesteia in anul scolar urmator.

 2. dragomir corina

  Buna ziua! Sunt inscrisa pentru sustinerea gradului didactic II, sesiunea 2012-2014. am sustinut IC2 anul acesta, si ar urma la anul sa sustin ultima inspectie, dar sunt insarcinata, si va trebui sa intrerup totul. cum se procedeaza? mai sunt valabile cele 2 inspectii deja sustinute, in momentul intorcerii la catedra in anul 2015?
  Va multumesc! Corina Dragomir

 3. florentinatomulescu

  Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca s-a shimbat metodologia de depunere a dosarelor pentru inscrierea la gradul didactic I. Mentionez ca am sustinut in cursul anului scolar 2012- 2013 inspectia de preinsciriere la grad urmand ca in cursul lunii octombrie sa depun dosarul. Va multumesc!

 4. Buna ziua! Urmeaza sa sustin inspectia finala de grad I, in sem II 2015. Am aflat ca am o sarcina cu risc care presupune concediu medical.Din acest motiv as dori sa o aman. Exista aceasta posibilitate chiar daca umeaza inspectia finala? Va multumesc

  • Puteţi obţine amânarea depunând o cerere la inspectorat, însoţită de copii după documentele care atestă intrarea dumneavoastră în concediu. În cerere specificaţi motivele amânării, anul când trebuia să susţineţi examenul şi anul când aţi vrea să-l reprogramaţi.

 5. Ciobanu Lăcrămioara

  Bună seara! Dacă un cadru didactic susține IC1 și metodistul constată că candidatul merită calificativul S îi mai întocmește procesul verbal?

 6. Buna ziua! O colega a revenit la catedra la 1 septembrie 2017, in urma concediului de crestere a copilului si solicita inscrierea la gradul II.Trebuie sa aiba 4 ani lucrati fara intrerupere, pana la sustinerea examenuli de grad?

  • Trebuie să aibă 4 ani de activitate didactică de la obţinerea definitivatului, împliniţi la sfârşitul anului şcolar în care susţine examenul; în cei 4 ani includeţi şi cele 4 luni de concediu maternal.

 7. Multumesc mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: